Общее·количество·просмотров·страницы

пятница, 29 ноября 2013 г.

Ну ось і все!!! Закінчилася практика з української мови та літератури!


Залишилося за вихідні скласти папочку та переходити до викладання російської мови та літератури!

Мої учні дуже здивувалися, що я в них буду викладати ще й російську мову! Навіть попросили, щоб я їм щось сказала російською.....здивувавшись, поставили запитання: " А вы и на русском разговаривать умеете???"
))))

Отже, прощавай блог! Прощавайте читачі мого блогу! Починаю займатися іншими справами!!!

2 комментария:

  1. Буває, й ми помиляємося. Місяці поправила. Вітаємо вашу активність. Сподіваємося, що проблем і заверешнням практики ви собі не створили і зможете всі документи подати вчасно, не відкладайте на потім!

    ОтветитьУдалить
  2. Читайте ще й http://ukrpedpraktira.blogspot.com/2013/11/blog-post_30.html?showComment=1385819267363#c9193581736763845253

    А от про "А вы и на русском разговаривать умеете???" нам справді сподобалося, а уявіть собі, що ви могли паралельно викладати і російську, і українську. Покажіть тепер вашим дітям вищий пілотаж.
    А щодо зошитів - співчуваємо, ми всіма силами намагаємося від надмірної однотипної роботи огородити, тому й визначали лише один вид письмових робіт на перевірку за всю практику. Якщо ви перевірили більше - усі види занесіть у табель, а хто контролював якість перевірки (учитель, керівник) має поставити оцінки і дати певні коментарі, рекомендації. Загалом ви мали занести усі види роботи (індивідуальна, підготовка матеріалів для кабінету тощо) в табель і отримати оцінки. Це важливо.

    ОтветитьУдалить